Met welke klachten kunt u bij ons terecht?

Wij werken vooral veel met nek- en rugklachten en met mensen die last hebben van een depressie/burn-out.

Nek- en rugklachten

Bij nek en rugklachten, stimuleren we de bloedsomloop en gebruiken we ondersteunende kruiden oliën die ervoor zorgen dat de pijn verminderd en de blokkade in het lichaam word opgeheven. Na de eerste keer merk je al verlichting en naar mate we meer behandelingen hebben gedaan zal de pijn en de stijfheid steeds langer verminderen of wegblijven.

Depressie en burn-out

Bij depressie/burn-out is massage ook heel goed, mensen die hier last van hebben, vinden het vaak erg moeilijk om te ontspannen en in veel gevallen slapen mensen erg slecht. Tijdens de massage leer je (opnieuw) ontspannen en heb je echt even een moment van complete ontspanning.

Door dat ontspanningsmoment wordt de vicieuze cirkel waar mensen vaak inzitten even doorbroken. Hierdoor krijg je weer nieuwe energie en dit doet veel mensen erg goed.

We zien ook vaak dat alle opgekropte emoties dan loskomen, doordat mensen na zo lang doorgaan, in eens even stilstaan en in rust zijn. Dan kan alles er uit en kunnen mensen uiteindelijk met een schone lei weer beginnen.

Meer informatie of een afspraak maken? Ga dan naar onze contact pagina.