Over ons

Wij zijn Irene Stienstra en Conny van der Veen. Samen hebben wij de opleiding Ayurvedische massage gevolgd aan de hogeschool voor Ayurveda in Nijmegen. Hier hebben we veel verschillende massage technieken geleerd en veel kennis opgedaan over de vele Ayurvedische kruiden oliën. Nadat we de opleiding hadden afgerond, hebben we besloten om samen een praktijk te beginnen.

In onze praktijk geven we ‘vierhanden’ massage (abhyanga), met warme kruiden oliën die van uit India hier naartoe worden geïmporteerd.
Verder word vaak tijdens de massage reiki gegeven als aanvulling op de massage, maar dit kan ook los als behandeling worden gegeven.

Irene Stienstra is aangesloten bij een beroepsvereniging, dus worden er behandelingen vanuit de ziektekostenverzekering vergoed. Afhankelijk van hoe u zelf verzekerd bent. Mocht u hier gebruik van willen maken, kunt u dat aangeven bij het maken van een afspraak.
Kijk voor meer informatie over vergoedingen van zorgverzekeraars op: Vergoedingen zorgverzekeraars

De behandelingen waarvoor u in aanmerking kan komen voor vergoeding vanuit zorgverzekeraars:

24014 Ayurvedische therapie

24012 Energetische therapie

24514 Creatieve therapie

24700 Psychologische begeleiding

Klachtrecht en tuchtrecht:

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/
Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/
CAT | Complementair Aanvullende Therapeuten CAT | Complementair Aanvullende Therapeuten